• Snabb leverans
  • Nöjd Kund Garanti
  • Schweizisk kvalitet

Svamptoast

klocka  15 min

  2-4 port

Skapa en lyxig, krämig svamptoast med Alpnaerings kryddor. Njut av varje tugga av denna utsökta kreation.


Beskrivning

Har du plockat svamp som du inte vet vad du ska göra av? Det här receptet på svamptoast är då helt perfekt! Den delikata kombinationen av smak från svampen och kryddorna ger en smakrik och tillfredsställande rätt som passar till alla tillfällen.

 


Ingredienser

Surdegsbröd eller rågbröd 4 skivor
Champinjoner 200 g
Kantareller 200 g
Lök 1 st
Crème fraiche 2 dl
Bacon, tärnad. 50 g
Smör 1 msk
Lökkrydda 1-2 tsk
Vitlökskrydda

½-1 tsk

Piccante Chili

½-1 tsk

 


Så gör du

  1. Rengör alla svampar, skär dem i klyftor och stek dem gyllenbruna i smör.
  2. Tillsätt den hackade löken, baconkuberna och kryddor. Låt fräsa en stund.
  3. Rör i crème fraîche och låt det sjuda tills det blir krämigt.
  4. Bred ut svampröran över ett rostat råg- eller surdegsbröd och njut!


Produkter i receptet

 


Fler Recept